Karlstads äldsta nya ölkrog.

 


Hollandia ölkrog hittar du i Karlstads äldsta bevarade källarvalv på Västra Torggatan. Byggnaden färdigställdes år 1653 och har tidigare inhyst såväl brand- och polisstation som vinhandlare Wallenius & Evers, Conditori Hollandia och Restaurang Munken.

Vi känner ett helhjärtat ansvar att förvalta och förädla den gedigna historia som sitter i våra väggar. De gamla anorna genomsyrar miljön och vårt koncept som bygger på ett lättillgängligt och okomplicerat förhållningssätt till mat och dryck. Det ska vara gott och prisvärt, helt enkelt. Servicen ska vara lyhörd och inkännande samtidigt som vi vill bjuda på proffsig finess.

Vi erbjuder fantastiskt kött ihop med vår leverantör Fällmans kött

www.fallmanskött.se 


// AKTUELLT //

Mars matmeny 2018

→ Hollandia English menu mars 2018  ←

// Veckans husman v 15: Biff rydberg  / 140 kr  / take away 120 kr  / finns även som helan eller halvan på menyn!

// After work onsdag-fredag 16-18 //  –  15% på Mat (ej husman)  /  Öl 55 kr  / vin 55 kr  / cava 60 kr  /  cocktails 100 kr  // boka bord eller kom spontant!

// Dj fredag & lördag 22-01 i hollandia bar  //

info@hollandiakarlstad.se

// festlokal //

Vill ni boka festlokal för en kväll? Vi kan erbjuda abonnering av Båten (älvgatan 4) för upp till 80 personer. för mer info maila:  info@hollandiakarlstad.se

// vill du jobba hos oss? //

skepp ohoj! – Äntligen öppnar vi snart Båten för säsongen!

Vi söker därför personal i kök, bar, disk & servis, ett års tidigare erfarenhet inom yrket är ett krav när du söker. Du som söker skall ha en bra känsla för personlig service, egenintresse av mat och dryck och en bra samarbetsförmåga med alla ombord.

Tjänsterna som erbjuds är allt från extrajobb till heltid beroende på arbetsposition

Låter detta som ett strålande jobb för dig?

Skicka då iväg din ansökan med CV till: Info@hollandiakarlstad.se eller kom förbi och prata med oss på plats på Hollandia.

//

ViLL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM? VI är stolta och jobbar dagligen för att bibehålla en hög kvalitet hos oss. du kanske är rätt person för att hjälpa oss  att fortsätta i samma anda.   vi söker extra personal till och från  inom kök, bar och servering.

maila ditt cv till:  info@hollandiakarlstad.se

Västra Torggatan 17 / Karlstad  |  054/7701200 / Info@hollandiakarlstad.se  |  Onsdag-torsdag 16-23 / fredag 16-01 / lördag 13-01

Vi kallar oss ölkrog. Det gör vi för att belysa vår kärlek till god mat och välbryggt öl i synnerhet.Vi har även en hög nivå på välbalanserade och innovativa cocktails som alltid serveras med kärlek. Förhoppningen är att du tillsammans med vänner och familj ska uppleva en varm, trevlig och genuin stund hos oss.

Varmt välkommen till Karlstads äldsta nya ölkrog!

 

BORDSBOKNING

Bekräftelse kommer inom kort. Är ni över 8p, ring gärna in er beställning tack.

Västra Torggatan 17 / Karlstad  |  054/7701200 / Info@hollandiakarlstad.se  |  Onsdag-torsdag 16-23 / fredag 16-01 / lördag 13-01